Opnieuw een feestje met Boer Boris ...een geluidenboek!
O, Boer Boris, wat is dat?
In de heg daar zit een gat!
Wie is daar doorheen gekropen?
Zie ik daar een geitje lopen?
Op de boerderij van Boer Boris valt er elke dag wat te beleven. Deze keer is er een geitje door de heg gekropen. Het dier heeft honger en smult van het gras. De andere dieren vinden dit niet leuk. Ze jagen het geitje weg. Met een volle maag gaat het geitje er vandoor. Iedereen kijkt het geitje na!
Boer Boris en het geitje is een geluidenboek voor kinderen vanaf 2 jaar. Naast het verhaal zijn zes verschillende geluiden te horen. Het is een stevig kartonboek van klein formaat. Ideaal voor de kleine handen.
Op de boerderij van Boer Boris lopen verschillende dieren rond. Jonge kinderen herkennen de koeien, zien de kippen en ontmoeten het geitje. Het geitje springt van de ene naar de andere wei. Op rijm hebben Ted en Philip weer een fantastisch avontuur geschreven met een vleugje humor. We krijgen een lach op ons gezicht van het brutale geitje. Op elke prent is een kleine inkeping bij een van de dieren. Druk je dit in, dan krijg je het geluid te horen. Op een leuke manier ontdekken jonge kinderen verschillende boerderijgeluiden.
Elke illustratie is een lust voor het oog. Ze zijn kleurrijk en vrolijk. Jonge kinderen zijn nieuwsgierig, wijzen iets aan en willen weten wat het is. Er is veel te zien en zo wordt de woordenschat flink uitgebreid.
Berend in zijn rode overal en zusje Sam met haar krullen ontbreken niet. Ted en Philip verstoppen in iedere prent een zwarte vogel en een kleine muis. Een leuke uitdaging om op zoek te gaan naar deze details.
Boer Boris en het geitje is een mooie kennismaking met de dieren van de boerderij. Vanaf het begin zijn de kinderen betrokken en wordt er van hun gevraagd om te luisteren naar het geluid. Dit interactieve boek is een aanrader voor peuters en kleuters!
In de heg daar zit een gat!
Wie is daar doorheen gekropen?
Zie ik daar een geitje lopen?