Hilarische helden

De (wannabe) superhelden

Swapna Haddow
Minky Stapleton
@voltkinderboeken
@lmbooks.be bedankt voor dit recensie exemplaar

Een hilarisch boek (graphic novel) waarin Barry de maki, Margarine de pinguïn en Zeb de zebra de allerslechtste superkrachten krijgen toebedeeld. Ze gaan aan de slag in een café en kijken toe hoe alle andere dieren hun dagen vullen met heldendaden. Met hun krachten zoals pasta met kaassaus kunnen maken of mooi schrijven of met je ogen kunnen draaien hebben ze geen loterij gewonnen...Zullen zij ooit zelf superhelden kunnen zijn en beroemd worden?

Swapna Haddow kende ik al van de boeken over Daaf Duif en Stinkstoute Panda. Dus dat het lachen geblazen zou worden, had ik wel verwacht. Een doldwaas dierenavontuur met actie en woordgrapjes. Het leest als een trein. Minky Stapleton zorgde voor grappige stripachtige illustraties. Mijn lezers uit het tweede en derde leerjaar zullen hiervan snoepen.

#deverschrikkelijkedrie#swapnahaddow#minkystapleton#volt#lmbooks#lekkerlezen
#leesmotivatie#leesplezier#leesbevordering#kinderboeken#graphicnovel#bookstagram #boekindeklas

Meer recensies van jufinge