Het is nooit te vroeg voor een kerstboek toch?
Beetje vroeg nog voor een kerstboek? Misschien wel, maar voor Iris Visser maak ik een uitzondering! Ik ben niet die persoon waarbij het half augustus alweer begint te kriebelen om de kerstversieringen van stal te halen en je hoeft bij mij ook zeker niet in november al aan te komen met kerstmuziek. Toch heb ik deze heerlijke Kobo Original in oktober al gelezen. Als je me een paar jaar terug had gevraagd of ik ook wel eens een romantisch Nederlands boek las had ik je waarschijnlijk raar aangekeken, maar inmiddels weet ik wel beter. Ik heb ontzettend genoten van dit heerlijke enemies-to-lovers verhaal (of eigenlijk meer rivals-to-lovers). Daarbij heb ik weer, hoe kan het ook anders, ontzettend gelachen. Iris’ boeken zitten vol met humor. Ik kijk ook alweer enorm uit naar het volgende boek dat in februari zal verschijnen!
De hoofdpersoon Holly werkt bij het populaire tv-programma Alles draait om liefde (een soort All You Need is Love). Ze aast al jaren op een promotie maar als ze eindelijk die kans lijkt te krijgen komt er onverwachte concurrentie van de zoon van de grootste mediabaas van het land. Dat kan ze natuurlijk niet zomaar over haar kant laten gaan en ze zet alles op alles om haar felbegeerde nieuwe positie veilig te stellen. Is haar rivaal echt zo onuitstaanbaar als ze op het eerste gezicht dacht of kan de kerstmagie daar iets aan veranderen?
⭐️⭐️⭐️⭐️
{ digitaal leesexemplaar ontvangen in ruil voor recensie }