Jij bent goed zoals je bent

Ka8leen 24 mei 2025
Jij bent goed zoals je bent .. er bestaat geen boodschap mooier en belangrijker dan dit. Of toch .. dit écht mogen en kunnen geloven! Dat is wat de auteur met dit verhaal probeert te bereiken bij elk kind. Officieel voor de leeftijd tussen 7 en 9 jaar, maar kinderen tot 12 jaar zullen dit boek met de mooie boodschap en prachtige illustraties zeker ook met plezier en verwondering lezen. Want de boodschap komt binnen. Pesten kan en mag niet. Pesten kan zoveel kapot maken, maar kan je ook zoveel krachtiger laten staan als je maar gelooft dat je goed bent zoals je bent (en niet wat de pester je wil laten geloven). En heel vaak worstelt de pester zelf met een eigen probleem. Zou het niet mooi zijn als beide opgelost konden geraken? Een heel mooi en eenvoudig maar sprookjesachtig verhaal dat pesten bespreekbaar maakt bij zowel wie gepest wordt als bij de pester. Een must read!

De start van de nieuwe reeks De elfenhelpers van Amor Silva heeft alvast zijn doel niet gemist. Ik kijk uit naar meer en ben alvast benieuwd naar het volgende thema!

Meer recensies van Ka8leen