Perfect voor een cosy leesavond!
Met de nieuwe cosy cover viel dit boek mij meteen op, ook al kwam het oorspronkelijk al in 2006 uit. Ik heb het zowel gelezen als geluisterd en het is precies zo’n verhaal waar je even lekker in kunt verdwijnen.
Lottie Carlyle is eigenlijk helemaal niet op zoek naar liefde. Maar dan ontmoet ze haar nieuwe baas, Tyler Klein. Hij is charmant, zorgzaam en… knap. Alleen haar kinderen, Ruby en Nat, vinden hem verschrikkelijk. En als Seb opduikt, die wél de harten van de kinderen verovert, wordt Lottie’s leven er niet bepaald makkelijker op. Maar als een rodel ongeluk letterlijk alles op losse schroeven zet, weet ze ineens niet meer wat goed is voor haar en haar gezin. Wat ze nu echt nodig heeft is een kerstwonder!
Zoals altijd bij Jill Mansell is het niet alleen maar romantiek; er lopen meerdere verhaallijnen door elkaar met een heleboel verschillende personages. Soms iets te veel, waardoor ik af en toe even moest nadenken wie wie was. Toch zorgde dat ook voor humor en hartverwarmende momenten, vooral het verhaal van Freddie raakte mij echt.
Sommige momenten waren wat onrealistisch en het einde kwam vrij snel, maar alles werd netjes afgerond. Al met al een luchtig, vrolijk boek, ideaal als je zin hebt in een feelgoodverhaal zonder al teveel drama.
Voor mij krijgt het boek 3,5 sterren.
Dank aan LS Amsterdam voor het recensie-exemplaar.
Voor mij krijgt het boek 3,5 sterren.
Dank aan LS Amsterdam voor het recensie-exemplaar.