Totaal overboord
Totaal overboord is een heerlijk romantisch verhaal over liefde en vriendschap, wat je met een glimlach op je gezicht leest. Na een nare break-up gaat Hope met haar beste vriendin Lauren op cruise, op zoek naar rust, ontspanning en misschien een frisse start. Dat ze daar de charmante Felix ontmoet, maakt de reis ineens een stuk interessanter. Tot haar ex onverwacht opduikt op het schip, samen met zijn oma. Wat volgt is een mix van romantiek, misverstanden, humor en persoonlijke groei.
Hope is heerlijk om te volgen tijdens de reis, ze is zoekend na een moeilijke tijd, maar ook nieuwsgierig naar nieuwe kansen. Felix is voor het eerst in lange tijd op vakantie. Hij is al twee jaar nuchter, maar echt gelukkig is hij sindsdien niet. Samen voelen ze zich meteen op hun gemak, en de vonken vliegen er natuurlijk van af. De setting op het cruiseschip zorgt voor grappige momenten (aquagym, karaoke, danslessen), terwijl de bijfiguren, vooral de vriendinnen en zussen, het verhaal extra leuk maken.
De schrijfstijl van Doyle is vlot en luchtig, met veel humor en oog voor kleine, grappige details. Dat maakt het boek extra prettig om door te lezen en houdt je helemaal in het verhaal.
Is het voorspelbaar? Ja. Maar dat maakt niet uit, dit boek is lief, grappig, trekt om verder te lezen en is perfect voor een ontspannen leesmoment. Het was weer genieten!
Ik geef dit verhaal 3,5 ster.
Dank aan A.W. Bruna Uitgevers voor dit recensie-exemplaar.
Ik geef dit verhaal 3,5 ster.
Dank aan A.W. Bruna Uitgevers voor dit recensie-exemplaar.