Klavers, Edelweiss & Sachertorte
Eindelijk heb ik ‘Klavers, Edelweiss & Sachertorte' geschreven door Marieke Douwes gelezen.
De serie De duinen van Westzand had ik al gelezen, en wat heb ik van deze geweldige feelgood serie genoten, dus was het tijd voor Marieke haar debuutroman.
Wat een romantisch verhaal is ‘Klavers, Edelweiss & Sachertorte’.
Een feelgoodroman dat het verhaal van Viola en Jochem vertelt. Viola, haar vriend Jochem, blijkt plots vader van een tweeling van 6 jaar te zijn en ze komt erachter dat haar ouders niet haar biologische ouders zijn.
De lezer wordt meegenomen in de zoektocht naar Viola haar afkomst en krijgt alles mee van de heerlijke familie en fijne vrienden die Viola en Jochem hebben. Er gebeurt iedere dag wel iets en het geeft mij een warm gevoel.
Door Marieke haar fijne, natuurlijke schrijfstijl, blijf je maar doorlezen. Er is humor en spanning en ze heeft ervoor gezorgd dat bepaalde thema’s goed zijn verwerkt in het verhaal.
Dit verhaal vol liefde, geluk, verdriet, spanning en gezelligheid heeft Douwes erg mooi neergezet en ik vind het een aanrader om te gaan lezen.
Ik ben benieuwd naar je volgende boek Marieke! No pressure!
4,5 ster!