Een betoverende reis vol liefde, hoop en Hawaiiaanse zon

KimCoenen85 10 oktober 2025
Na een zware blessure lijkt Louisa’s veelbelovende tenniscarrière voorbij. Om tot rust te komen én aan haar comeback te werken, vertrekt ze naar Hawaï, waar haar tante een kleine tennisschool runt aan de wilde, zonovergoten kust. Wat begint als een periode van herstel, verandert al snel in iets heel anders wanneer Louisa Vince ontmoet – een knappe, eigenzinnige surfer die het hostel naast haar verblijf renoveert.
Hij is precies het soort afleiding dat ze niet kan gebruiken: charmant, mysterieus en verwikkeld in een conflict met haar tante. Toch is het onmogelijk om de vonk te negeren. Terwijl de dagen lomer worden, de zee lonkt en de zon ondergaat boven de branding, ontdekt Louisa dat sommige ontmoetingen haar leven voorgoed kunnen veranderen.
Een zomerse, hartverwarmende feelgood over nieuwe kansen, onverwachte liefde en het durven volgen van je eigen pad – tegen de betoverende achtergrond van Hawaï.

Mijn ervaring:
Wat een betoverend, pakkend en heerlijk verhaal! Lilly Lucas schrijft met zo veel warmte, gevoel en sfeer dat je vanaf de eerste pagina wordt meegezogen in Louisa’s wereld. Haar levendige en realistische schrijfstijl zorgt voor een rollercoaster aan emoties – van ontroering tot pure glimlachmomenten. Louisa kruipt al snel in je hart en laat je daar niet meer los.

We volgen Louisa, een sportieve en zelfstandige jonge vrouw die na een zware blessure haar leven opnieuw probeert op te bouwen op Hawaï. Wat begint als een periode van herstel en rust, verandert langzaam in een verhaal over nieuwe kansen, vriendschap en onverwachte liefde. Lilly Lucas weet Louisa met finesse en geloofwaardigheid neer te zetten, en ook de andere personages zijn levendig, divers en stuk voor stuk betekenisvol. Ze vormen samen een warme, geloofwaardige gemeenschap die het verhaal diepte geeft.

De beschrijvingen van Hawaï zijn zó beeldend dat je de zon bijna op je huid voelt en het geluid van de golven kunt horen. De afwisseling tussen Louisa’s persoonlijke groei, haar trainingen, de band met haar tante en de prille, broeierige romance met Vince maakt het verhaal dynamisch en gelaagd. Extra leuk zijn de nieuwsfragmenten en spraakberichten die het verhaal een moderne, levendige twist geven.

Het plot bouwt prachtig op naar het moment waar Louisa al die tijd naartoe heeft gewerkt. De ontknoping is krachtig, emotioneel en laat je met een grote glimlach achter – precies zoals een goede feelgood dat hoort te doen.

This Could Be Love is een warme, meeslepende en hoopvolle roman die je meeneemt naar het zonnige Hawaï en je laat geloven in tweede kansen en onverwachte liefde. Lilly Lucas weet precies de juiste balans te vinden tussen humor, emotie en romantiek. Ik kan niet wachten op het vervolg!

Meer recensies van KimCoenen85

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!