Een pakkend, heerlijk en krachtig vervolg van de serie
Op een druk bezocht strand wordt een koffer aangetroffen met daarin gebroken botten van een vrouw. Rechercheur Billie Ann Wilde krijgt de zaak toegewezen. Aan de koffer hangt een label met de naam 'Danni' geschreven, dit is de naam van haar beste vriendin. Billie maakt zich hierdoor zorgen dat de geheimen uit haar verleden haar dierbaren in gevaar kunnen brengen. Dan wordt er een tweede koffer aangetroffen, wederom met botten. Ditmaal bevat de koffer een label met de naam Billies, het is haar koffer. Kan Billie Ann Wilde haar verleden onder ogen komen en haar connectie met deze gestoorde moordenaar ontrafelen voordat er nog meer slachtoffers gaan vallen?
Mijn ervaring:
Geweldig! Wat een tof, origineel en mega spannend en pakkend vervolg van de serie. Willow Rose heeft een filmische, vlotte en levendige schrijfstijl die ervoor zorgt dat het verhaal gemakkelijk en erg fijn leest, waardoor je echt in het verhaal op gaat.
We volgen opnieuw rechercheur Billie Ann Wilde, die in het eerste deel al op geweldige wijze is uitgewerkt. Naast dat het een realistisch en sterk personage is, is ze ook nog eens origineel, uniek en allesbehalve doorsnee. Daarbij weet Willow Rose in dit tweede deel de privé verhaallijn van Billie Ann en de gebeurtenissen rondom haar scheiding en privéleven op geweldige wijze in de verhaallijn te verwerken.
We volgen een nieuwe zaak, waarop rechercheur Billie Ann wordt gezet, maar al snel blijkt de zaak connecties te hebben met het privéleven van Billie Ann en gebeurtenissen in het verleden. Het verhaal zit op indrukwekkende en krachtige wijze in elkaar. Daarbij weet Willow Rose verschillende verhaallijnen in het complete verhaal te verwerken, wat het realistisch, pakkend en het totaal nog krachtiger maakt. Daarbij bevat de verhaallijn een aantal wendingen die je niet ziet aankomen en kent de verhaallijn een verrassend en tof plot, daarbij is het verhaal niet echt afgelopen, waardoor ik vol spanning wacht op deel drie.
Vermist is het tweede deel van de thriller-politieserie van Florida Crime. Opnieuw volgen we een pakkende, spannende en indrukwekkende zaak waaraan rechercheur Billie Ann Wilde werkt. Ook haar privéleven kent een pakkend en krachtig vervolg. Het is weer heerlijk filmisch, vlot en goed geschreven en de verhaallijnen weten op indrukwekkende wijze zich met elkaar te verbinden, daarbij kent de verhaallijnen goede twisten en een geweldig plot.
Mijn ervaring: