Indrukwekkend met heftige onderwerpen!
Vorig jaar deed ik voor het eerst mee met de leesclub van Ilona met het boek 'Als scheuren in de aarde', ook van deze schrijfster.
Toen ik zag dat dit boek ook met de leesclub besproken zou worden meldde ik mij aan en las ik dit boek in een paar dagen uit!
Het begin was even inkomen, maar - zo weet ik nu - ik had de eerste 100 blz. beter in één keer kunnen lezen ipv steeds een paar hoofdstukken voor het slapen gaan .
Wat een indrukwekkend en heftig boek!
Toen ik het boek uit had zei ik tegen mijn man, wat een k*t boek .
Maar natuurlijk vind ik dit boek echt prachtig en is dit precies zoals het moest gaan..
Het boek beschrijft drie verschillende tijdlijnen: heden, 4 maanden geleden en 15 jaar geleden. Je leest vanuit de perspectieven van Catherine en Lucian.
Catherine en Lucian worden 15 jaar geleden hopeloos verliefd! Maar op een dag verlaat Catherine hem, zonder te zeggen waarom..
Nu is zij samen met haar man Sam en twee kinderen..
Wanneer Catherine weer in contact komt met Lucian bloeit er weer liefde op.. maar kan dit nog goedkomen nadat zij 15 jaar geleden een trauma meegemaakt heeft?
In het heden lees je over Catherine die in een instelling zit, zij is gedistancieerd en kan niet meer praten..
Zij zal haar trauma onder ogen moeten komen.
In het begin had ik al wel vrij snel door wat er gebeurd zou zijn met Catherine. Maar toch wilde ik weten waarom zij nu niet meer praatte!
Toch zag ik het einde van het boek niet aankomen. Terwijl ik nadat ik het boek uit had ook dacht, ja natuurlijk zou het zo eindigen..
Iets met blijven dromen en hopen op het romantische
De vriendengroep van Lucian is overigens bijzonder en staat ver van mij af.
Er wordt veel drank, geld en ook drugs gebruikt.. iedereen keurt dit goed terwijl er eigenlijk mensen aan onderdoor gaan. Maar hier iets van zeggen doen zij niet..
Een prachtig, indrukwekkend boek met heftige onderwerpen die naar voren komen..
Ik vind het een aanrader!
Q. Heb jij 'Als scheuren in de aarde' al gelezen? Of staat deze nu ook op je TBR lijstje?
#clarelesliehall #destiltevoordestorm #leesclub
Wat een indrukwekkend en heftig boek!
Toen ik het boek uit had zei ik tegen mijn man, wat een k*t boek .
Nu is zij samen met haar man Sam en twee kinderen..
Zij zal haar trauma onder ogen moeten komen.
Iets met blijven dromen en hopen op het romantische
De vriendengroep van Lucian is overigens bijzonder en staat ver van mij af.
Een prachtig, indrukwekkend boek met heftige onderwerpen die naar voren komen..
Ik vind het een aanrader!
#clarelesliehall #destiltevoordestorm #leesclub