5 sterren waard!
Sant'Annavan @jerradhoff
Oh mensen, de boeken van Jerrad Hoff zijn zo ontzettend mooi. Ik vind het aanraders!
Dit boek is hartverscheurend, ontroerend, liefdevol en nog zoveel meer! Zodra je in het verhaal zit laat het je niet meer los! Ik heb soms met natte ogen of een hand voor mijn mond dit boek gelezen.. en dat gebeurd niet vaak .
Het is fijn dat Jerrad het boek heeft geschreven vanuit 3 delen, namelijk de periode in 1944, vroeger en heden.
Hij schrijft dan ook zo beeldend en beschrijvend. Heel mooi en knap vind ik dat!