Must read
Schaduw in het vuur is het eerste deel in de Flesh and Fire serie. Het is New adult / Fantasy. Het is een spin off van de From Blood and Ash serie.
Schaduw in het vuur komt in principe na het derde boek van de From Blood and Ash serie. En is dus in die volgorde te lezen. De Flesh and Fire serie speelt zich af in dezelfde wereld als From Blood and Ash. Het boek op zich is in principe los te lezen. Al wordt hier en daar wel eens verwezen naar de voorgaande delen. Los lezen kan dus maar ik raad het niet aan! Tijdens de laatste pagina's van het boek gebeuren er enkele dingen die verwijzen naar het voorgaande deel. En deze serie is gewoon echt megagoed!
De eerste druk van deze editie komt als Limited Edition en heeft supermooie fanart van Nyktos en Sera op de schutbladen. Komt ook met een boekenlegger en een leuke art card en niet te vergeten de leuke bloemblaadjes op het boekblok.
Sera is de uitverkorene. Er werden al plannen gemaakt van voor haar geboorte. Ze werd haar hele leven getraind om de God te verleiden en te vermoorden... Maar is alles wel wat het lijkt?
Sera is een echte badass met het hart op de juiste plaats. Ze is een erg leuk personage en is niet op haar mondje gevallen! Ik vind dat ze wel een beetje te vergelijken is met Poppy uit FBAA. ( haha hier heb je alweer een verwijzing naar de eerder verschenen boeken! Lezen dus!)
In het eerste stuk van het boek komen we meer te weten over Sera's leven en hoe ze enorm veel wordt voorbereid op het vermoorden van Nyktos. We komen ook meer te weten over haar speciale gave! Daar werd al enkele malen eerder over gesproken in het boek en ik was echt erg nieuwsgierig! Ik vroeg me constant af wat die precies inhield tot het duidelijk werd! Wat het is kan ik natuurlijk niet verklappen maar het is niet moorden... Dit is echt zooo leuk wanneer je even nadenkt over hoe alles dan samenloopt. De mensen die het boek hebben gelezen weten wat ik bedoel :-D.
As blijft in het begin eerder een erg mysterieus personage en als lezer bedenk je constant allerlei dingen wat zijn rol in het verhaal zou kunnen zijn.
Tijdens het lezen zit je ook telkens snel terug in het verhaal. De personages zijn ook goed uitgewerkt. Er zitten wat 'expliciete' scènes is zoals we gewoon zijn van deze schrijfster maar ik vond ze persoonlijk niet storend of overheersend.
Ik vind het super hoe Jennifer L armentrout dit boek tussen FBAA gestopt heeft en weet nu al dat het vervolg super zal zijn!
Deze serie mag absoluut bij mijn lijstje van favorieten en absolute aanraders!
En tja.. Nyktos.. Die voegen we toe aan het rijtje: Rhysand, hawke, Cassian....
Een nieuwe bookish boyfriend is geboren!
Graag wil ik zomer en keuning bedanken voor het recensie exemplaar!
Deze serie mag absoluut bij mijn lijstje van favorieten en absolute aanraders!
En tja.. Nyktos.. Die voegen we toe aan het rijtje: Rhysand, hawke, Cassian....
Een nieuwe bookish boyfriend is geboren!
Graag wil ik zomer en keuning bedanken voor het recensie exemplaar!