Aanrader
Ik kon dit boek preorderen via de schrijfster zelf. Een gesigneerde hardcover met 2 leuke boekenleggers.
Al van toen de schrijfster nog proeflezers zocht was ik erg benieuwd naar dit verhaal. Een verhaal over het redden van het laatste drakenei, een vleugje magie, drie mensen die met elkaar verbonden zijn door hun lot...
Het verhaal leest goed weg.
Het verhaal wordt verteld vanuit verschillende pov's. Normaal ben ik daar niet echt een erg grote fan van maar Claudia heeft dit voor mij erg goed gebracht. Ik was naar elk personage even nieuwsgierig en wou bij iedereen graag weten hoe het verder gaat.
Claudia beschrijft erg goed de drakenwereld waardoor je echt goed kunt visualiseren. De combinatie met de magie vind ik persoonlijke een erg leuke toevoeging. Dit geeft het verhaal nog iets extra.
Naarmate ik verder in het boek kwam en er dus steeds minder pagina's overbleven dacht ik alleen maar dat er nog veel moest gebeuren en er bijna geen pagina's meer waren (ongeveer 60). Toch was het einde helemaal niet abrupt. Ik kijk al uit naar het tweede boek omdat ik denk dat het alleen maar beter zal worden.
Claudia heeft dit boek zelf uitgegeven en ik kan haar hier alleen maar een erg dikke proficiat mee wensen ! Dit heeft ze erg goed gedaan !
Ik kijk er zeker naar uit om meer te lezen van deze schrijfster.
Het verhaal leest goed weg.
Ik kijk er zeker naar uit om meer te lezen van deze schrijfster.