Must read!

Ruby en James leren elkaar kennen doordat Ruby een geheim weet waarvan James niet wilt dat het uitkomt.
Ruby is het stille meisje op school die onopvallend wilt blijven. James is compleet tegenovergestelde. Iedereen kent James en hij heeft dan ook een enorme reputatie. James houdt van feesten en gebruikt drugs. Ruby kreeg een beurs om te mogen studeren aan maxton hall en doet daardoor extra haar best om te slagen. Beiden hebben een totaal verschillende achtergrond het contrast kan eigenlijk niet veel groter zijn.
Door een gebeurtenis op school moeten James en Ruby gedwongen samenwerken. Ze leren elkaar beter kennen en eerlijk is eerlijk.. Iedereen weet vanaf het begin al dat James en Ruby verliefd zullen worden. Oke oke erg cliché maar zooo enorm de moeite om te lezen. We lezen vanuit het perspectief van Ruby en James. Het verhaal leest dan ook als een trein. Ik heb er echt van genoten.
Als je houdt van een beetje cliché en brave meid vs badboy die verliefd worden dan is dit boek zeker voor jou!
En uiteraard heeft @bestoffantasy @boekerij er weer een mooie Limited edition van gemaakt!

Meer recensies van Lay (magical_escape_from_reality)