Deel 1
Aan het begin van het boek zit een kaart en een lijstje van de personages. Persoonlijk vind ik dit erg handig want ik moet bij het lezen vaak nadenken en terugbladeren om te weten wie wie nu was. Dit zou eigenlijk standaard bij elk boek moeten zitten. Het verhaal begint al vanaf het begin. Ik vind het wel eens fijn om een boek te lezen die geen ellenlange intro heeft. Tijdens het verhaal zelf gebeurd er eigenlijk vanalles. De personages vallen van het ene avontuur in het andere. Hierdoor wil je als lezer steeds sneller verder lezen.
De schrijfstijl van de schrijfster is prettig en vlot. De boeken die de schrijfster beschrijft in het verhaal komen overeen met de cover van haar eigen boeken en dat is wel een leuke toevoeging.
De schrijfster weet tot op het einde de spanning erin te houden. Ze slaagt er in om het boek af te sluiten met een stuk waardoor je nieuwsgierig wordt naar deel 2.