Mooi verhaal over hoe twee totaal verschillende mensen elkaar toch vinden!
Ik had dit boek al enkele malen in het engels in mijn handen gehad en vond het best jammer dat ie op dat moment niet in het Nederlands was. Toen ik zag dat de laatste dagen van Holly Hayes naar het Nederlands werd vertaald was ik enorm blij.
Het verhaal gaat over Holly en Dylan. Beide hebben een heel andere opvoeding gehad en hun werelden liggen mijlenver uit elkaar. Dylan's familie is een preppersfamilie en ze zijn er van overtuigd dat ze maar best kunnen voorbereid zijn voor wanneer de wereld vergaat. Wanneer hun werelden samenkomen krijg je een enorm mooi verhaal over hoe liefde groeit en over de juiste keuze's maken. De personages zijn goed neergezet en het is ook erg duidelijk dat waarom ze bepaalde keuze's maken.
Ik ben met heel andere 'verwachtingen' aan dit boek begonnen maar werd eigenlijk wel aangenaam verrast over hoe het verhaal verliep. Het boek leest enorm vlot weg, ik had hem in 1 dag uitgelezen.
Je begint het verhaal vanuit het standpunt van Holly. Je leerst Holly kennen en krijgt ook wat achtergrond van Holly mee. Wanneer we verder in het boek komen kun je kiezen of je verder wilt lezen vanuit het standpunt van Holly of vanuit het standpunt van Dylan. Ik heb eerst alles gelezen vanuit het standpunt van Holly ( omwille ik niet kon terugspringen om 1 of andere reden met mijn tablet) maar zou aanraden om dan voor Dylan te kiezen omdat je anders best al ver vooruit gelezen hebt. Uiteraard mijn mening he .
Het einde vond ik best wel verrassend en had ik niet zien aankomen. Ik had heel graag nog een extra hoofdstuk gelezen maar snap uiteraard dat de schrijfster na dat einde stopte met schrijven. Wie het boek leest zal weten wat ik bedoel.
Ik vond het een erg leuk boek en best wel anders dan de meeste boeken. Ik raad hem dan ook zeker aan!
Bedankt aan hamleybooks voor het Arc exemplaar.
Bedankt aan hamleybooks voor het Arc exemplaar.