Meer van deze reeks graag.
De eeuwige jaknikker is een feelgood geschreven door Jade Vening.
Dit is het eerste deel van een feelgoodreeks rond de vier vrienden, Fiona, Iris, Roos en Boaz. In het eerste deel staat Fiona centraal.
Fiona zegt altijd ‘ja’ en is een echte people pleaser. Gevolg is dat ze zichzelf altijd op de tweede plaats zet en bang is om iemand voor de hoofd te stoten. Zelfs in relaties zegt ze niet wat ze echt wilt. Tot ze op een avond Pim ontmoet. Hij is iemand die zegt wat hij vindt en overtuigt Fiona van hetzelfde. Als ze na hun nacht samen alleen wakker wordt, besluit ze dat het gedaan is. Ze wilt geen jaknikker meer zijn.
Wat een leuk boek! Het is zo grappig! Ik werd er zo vrolijk van. Fiona maakt een ongelooflijke groei door en uiteraard zijn er misverstanden en onverwachte wendingen waardoor ik steeds wou verder lezen. Ik vond Fiona’s vrienden elk op hun manier echt bijzonder en kijk al uit naar de volgende delen.