Een zomerse en sensationele feelgood waar je meteen verliefd op wordt!
Met Deep End wist ze me al te winnen met haar fijne schrijfstijl, en niet veel later begon ik aan De liefdeshypothese. En mag ik zeggen dat ik misschien nog meer fan ben van deze?
Ook in dit boek was ik meteen verkocht door het sarcasme van de hoofdpersonages. Ik heb meerdere keren hardop moeten lachen - tot grote verbazing van mijn vriend, die nog steeds niet snapt hoe je kunt lachen met een boek.
Ik ben dol op de fake dating trope, en ook de grumpy x sunshine-dynamiek werkte hier perfect. Daarnaast heeft het verhaal ook voldoende diepgang: de academische wereld wordt uitgebreid en geloofwaardig uitgewerkt. Iets waar ik persoonlijk van geniet - al kan ik me voorstellen dat het niet voor iedereen even interessant is.
De schrijfstijl is vlot, met een goede dosis humor en romantiek. Na Deep end had ik iets meer spice verwacht, maar dat bleek in dit boek minder aanwezig, en was ook helemaal niet nodig.
Een zomerse en sensationele feelgood waar je meteen verliefd op wordt! Ik was dan ook erg gelukkig dat ik enkele dagen nadat ik deze uitlas, het bericht tegenkwam dat hij verfilmd gaat worden!