Absolute aanrader voor iedereen die houdt van fantasy en romance, met een vleugje spice

Leesverliefd 30 oktober 2025
De vriendin met wie ik op vakantie ging, raadde me deze serie heel enthousiast aan. Ik was eerst totaal niet overtuigd, want het was al jaren geleden dat ik nog fantasy had gelezen. Maar amai… wat heb ik dat verkeerd ingeschat!

Tijdens mijn drie uur durende vlucht heb ik letterlijk geen moment gestopt met lezen, en binnen drie dagen (midden op citytrip) had ik het boek uit. Je wordt meteen meegesleurd in de magische wereld van Prythian, met zijn Fae en Elfiden, en het verhaal laat je gewoon niet meer los.

Het verhaal wordt verteld vanuit het standpunt van Feyre, op een heel beschrijvende en gevoelige manier. Door haar ogen werd ik zelf helemaal verliefd op de zorgzame Tamlin en geïntrigeerd door de mysterieuze Rhysand. De spanning bouwt zich langzaam op, tot het punt dat ik er met plezier mijn slaap voor liet om de ontknoping te lezen.

Een absolute aanrader voor iedereen die houdt van fantasy en romance, met een vleugje spice.

Meer recensies van Leesverliefd

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.