Bevalt Prima

Leo Kortsmit 15 maart 2023
Liefde en haat, verlangen en afgunst, angst en hoop, vluchten of blijven. Al deze aspecten komen voorbij in dit boek. En dat allemaal in een razende vaart.
Er zit zo ontzettend veel tempo in dit boek. Als een bevalling net zo snel zou gaan als de snelheid welke in dit boek zit zou Nederland binnen no time overbevolkt zijn. De vele ontwikkelingen volgen elkaar in een vlot tempo op waardoor de lezer zich geen ogenblik hoeft te vervelen. En hoewel een schildpad meestal meer kan vertellen over de weg dan een haas doet deze vaart in het boek niets af aan de duidelijkheid van het verhaal. Zowel situatie- als karakterbeschrijvingen zijn ruim voldoende uitgewerkt om je als lezer een goed beeld te kunnen vormen. Een persoonlijke, pakkende en redelijk eenvoudige schrijfstijl. Niet complex of langdradig maar heerlijk snel te lezen met korte hoofdstukken

Het hele verhaal draait om een arts in een vruchtbaarheidskliniek die een behoorlijke inschattingsfout maakt en daar de ingrijpende gevolgen van moet ondervinden.

Maar uiteindelijk: “Wees geen gevangene van je verleden, het was maar een levensles, niet levenslang”.

Een vrouwenthriller (geschreven door vrouwen en een vrouw als hoofdpersoon) welke mij als man toch heel goed is bevallen. Wat mij betreft 5 sterren.

Meer recensies van Leo Kortsmit