Mooi eerbetoon aan Hulphond Charlie

LiekeCharlie 22 augustus 2025
Waarschijnlijk enigszins bevooroordeeld, gezien Charlie mijn hulphond was...maar toch denk ik dat ik objectief kan zeggen dat Rudolf met dit boek een heel vernieuwende blik weet neer te zetten. Honden zijn stille leermeesters, maar alleen als je bereid bent om echt te kijken en luisteren. En dit is evengoed het geval wanneer je met mensen werkt. Wil je goed met mensen werken, of het nu als leidinggevende of vanuit andere rol is, moet je bereid zijn om te zien wat niet op de oppervlakte ligt, te horen wat niet wordt uitgesproken en hierop te anticiperen. Aanwezig zijn. Betrouwbaar zijn. Dat is wat Charlie mij leerde, wat Rudolf zag gebeuren en wat hij heeft vertaald naar praktijkvoorbeelden en adviezen. Een must have voor iedereen die met mensen werkt en net dat stapje extra durft te zetten!

Meer recensies van LiekeCharlie