Het liefdesalgoritme
Wat een leuk boek was dit! Ik was al fan van Iris na het lezen van ‘Een schot in de roos’ en was dus ook heel benieuwd naar dit boek. De korte inhoud sprak me al meteen aan. Ik hou echt van fake dating en haters to lovers dus het kon voor mij eigenlijk al niet meer stuk.
Elk hoofdstuk begint met een quote, wat een hele leuke toevoeging is aan het geheel. Ook het feit dat je afwisselend leest in het perspectief van zowel Lotte als Noud maakt het verhaal heel vlot leesbaar en zorgt ervoor dat je niet wil stoppen met lezen.
De personages waren heel herkenbaar en ik ben echt van hen gaan houden. De dialogen waren vlot en de humor spatte er vanaf! Het enige jammere is dat dit boek veel te snel uit was. Ik ben er zeker van dat dit één van mijn favoriete boeken van 2025 gaat worden.