Toeval bestaat niet
Ik keek echt heel hard uit naar dit boek en ben het dan ook onmiddellijk gaan lezen toen het uitkwam. Gillian King stelt nooit teleur. Ik lees haar boeken enorm graag en ook dit was weer een topverhaal!
Vlotte schrijfstijl, leuke en grappige dialogen en heel fijne personages. Ik hou ook enorm van boeken met twee verschillende tijdlijnen. Daardoor wil je ook telkens verder lezen waardoor het boek uit is voor je het beseft.
Het verhaal van Keet vond ik heel fijn, maar vooral ook grappig om te lezen. Keet is een heel herkenbaar personage. Maar vooral het verhaal van Rose greep me heel hard aan, zeker naar het einde toe. Ik werd er wat stil van en kreeg er een krop van in de keel en dat is exact waarom ik hou van de schrijfstijl van Gillian King!
Eenmaal het boek uit was, liet het me nog steeds niet los en dacht ik er nog regelmatig aan terug. Daarom is het voor mij ook zeker 5 sterren waard!