Beklemmend, angstaanjagend en gruwelijk!!
Vanaf de proloog weet de auteur de zintuigen van de lezer weer voldoende te prikkelen waardoor ik als lezer meteen in het verhaal werd gezogen.
Naarmate het boek vordert kruipt het steeds meer onder je huid. Door verschillende plotwendingen werd ik meermaals op het verkeerde been gezet, waardoor het verhaal verslavend goed werd.
Het einde kent een verrassend en spannend plot.
De personages werden weer goed uitgewerkt. In dit boek werd er veel gevoel gelegd en had ik erg te doen met de hoofdinspecteur Rani Diaz op een gegeven moment. Zowel de emoties als ook de spanning worden goed omschreven in dit boek waardoor het ppk erg aangenaam is om te luisteren.
Het boek krijgt van mij de volle welverdiende 5 sterren!!
Satya was het twaalfde boek dat ik las uit de reeks. Het is een serie die blijft boeien en alleen maar beter wordt naar mijn gevoel!!
Het einde kent een verrassend en spannend plot.
Het boek krijgt van mij de volle welverdiende 5 sterren!!