Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lafaard!
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 22 4 11 3 2 2 0 1 0

Lafaard!

35

Rank 13 Gelezen 40 Aan het lezen 15 Wil ik lezen 102 Favoriet 6 Recensies 6
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0
Na een uit de hand gelopen verjaardagsfeest, wordt Zoë met een black-out wakker. Terwijl de feestvierders hun roes uitslapen, neemt de jonge vrouw een frisse duik in het zwembad en doet er een macabere ontdekking. Een vastgebonden lichaam ligt op de bodem. Wie heeft het slachtoffer omgebracht en waarom is het in Zoë’s zwembad gedumpt?
Rani Diaz wordt op de zaak gezet. Spreekt Zoë de waarheid, of veinst ze haar geheugenverlies en is ze toch niet zo onschuldig als ze beweert?
De volgende avond verdwijnt een vijftienjarige topgymnaste na een Halloweentocht. Waar is het meisje? Het speurdersteam zet alles op alles om de vermiste tiener terug te vinden, alsook om de moordenaar van het onfortuinlijke slachtoffer in de boeien te slaan. Helaas tikt de tijd genadeloos voort. Intussen blijft de dader hen telkens één stap voor …
Sterre Carron behoort tot de top van de Nederlandstalige thrillerschrijfsters. Van haar hand verschenen reeds negentien thrillers. Haar boeken werden door duizenden liefhebbers van spannende boeken verslonden.
Lafaard! is haar twintigste boek en kan als een standalone gelezen worden!
+


Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Serie
Rani Diaz (20)
Uitgeverij
Phoenix Books
Eerste editie
13 maart 2023
Laatste editie
13 maart 2023
ISBN
9789083307145 , 9789083307152


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Kitty Bruggeman
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (6)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Lafaard!

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken