Advertentie

Je maakt kennis met Charlotte, een jonge Engelse zakenvrouw die vermogensadviseur is en die in de week voor haar huwelijk een zakelijke opdracht zo goed mogelijk wil uitvoeren in Spanje maar misschien gaat twijfelen over haar aanstaande huwelijk en haar toekomst?
Ze dient uit te zoeken aan wie een zieke vermogende Spaanse heer op leeftijd, Carlos Mendoza, een schenking geeft waarvan de naaste familie geen idee heeft wie die jonge vrouw is. De familie Mendoza vreest voor het wegvallen van het familie vermogen. Toevallig dient Charlotte samen te werken met een ex-geliefde waardoor je ook haar prive-leven op de voet volgt.
Het verhaal wisselt tussen heden en verleden, je maakt kennis met diverse personages en de historie van de familie Mendoza vanaf hun jeugd en tijdens de Spaanse burgeroorlog.
Het is een makkelijk en vlotlezend boek, de opbouw is goed, je kunt makkelijk in het verhaal komen en de schrijfster brengt het verhaal tot een mooi en onverwacht einde! Diverse personen nemen afstand van hun familie maar op de lange termijn zijn de familiebanden belangrijker dan welke rijkdom dan ook!

Reacties op: Beloftes voor het leven!

51
De Spaanse belofte - Karen Swan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners