Helaas is het boekje lichter als de stof

Linda 10 december 2020
Het boekje ligt eigenlijk heel erg fijn in de hand. Er is gekozen voor een klein vierkant formaat en een minder zware papiersoort, wat ervoor zorgt dat het boek licht is.
Helaas was de inhoud wat mij betreft geen lichte kost. Ik had het eerlijk gezegd toch allemaal wel wat anders verwacht. Ik lees vele recensies dat je om dit boek te kunnen lezen geen astrologische achtergrond hoeft te hebben. Dat is precies het tegenovergestelde van wat ik heb ervaren. Er staat veel informatie in, maar wil je tot de kern komen is enige voorkennis toch echt wel erg handig. Ik vind het een beetje te zweverig. Ik geloof absoluut in spiritualiteit maar ik denk wel dat het heel persoonlijk is en dat iedereen dingen zal hebben die je wel of niet aanspreken. Dit bleek helaas niet helemaal mijn ding. Echter denk ik wel dat als astrologie wél je ding is, je echt super blij zult zijn met dit boek. Het zou voor menig lezer en geinteresseerden in astrologische activiteiten een must have kunnen zijn.
Ondanks dat het niet mijn onderwerp is kan ik namelijk wel zeggen dat de opmaak en de schrijfstijl enorm fijn is om te lezen. De vormgeving ziet er zeer netjes uit en ik ben ook zeker van plan op een later moment nog eens de tijd te nemen om mijzelf deze materie eigen te maken. Misschien is het nog te vroeg, of gewoon simpelweg niet het juiste moment. Misschien moet ik hier juist actief mee aan het werk gaan áls Mercurius Retrograde beweegt, omdat dat volgens het boek hét moment is om jezelf in iets compleet nieuws te storten.
Wat ik wel uit het boek al wil gaan toepassen is selfcare in de periode dat Mercurius Retrograde beweegt. Even tot mijzelf komen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het boek mij op het moment dat wel het juiste is, mij als vanzelf aan zal gaan trekken. Tot die tijd wacht het keurig netjes op een mooie plek in mijn boekenkast.

Meer recensies van Linda