De Ex-talk, een heerlijke feelgood!!
De Ex Talk van Rachel Lynn Solomon
⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik vond het zo onwijs leuk toen ik mijn mailbox opende en zag dat ik één van de gelukkigen was die dit boek mocht gaan recenseren! Dankjewel daarvoor @lsamsterdam ! Want oh wat was het genieten geblazen!
Het verhaal gaat over Shay en Dominic. Shay werkt al 10 jaar als producent bij een radiozender en heeft vanaf dag één dat haar nieuwe collega Dominic bij de zender komt werken, een enorme hekel aan hem en zijn arrogante houding. Tot overmaat van ramp moet ze dan ook nog eens samen met hem een radioprogramma gaan maken: de Ex Talk. Op de radio doen overkomen alsof je elkaars ex bent terwijl je elkaar niet uit kunt staan. Of toch wel? Want waar komen ineens die gevoelens vandaan?!
Naast het liefdesverhaal in dit boek wordt er ook aandacht besteed aan rouw, het verlies van Shay haar vader en het verdriet wat ze daardoor nog steeds ervaart loopt als een rode draad door het verhaal heen. Dat heeft mij geraakt en vond ik een mooie diepgang aan het boek geven.
De Ex Talk was een plezier om te mogen lezen! Ik heb ontzettend genoten! De trope haters to lovers vind ik sowieso heerlijk en daarnaast vind ik de schrijfstijl van de schrijfster heel prettig. De chemie tussen Shay en Dominic is voelbaar en ook de humor tussen die twee bracht me geregeld een lach op mijn gezicht.
Al met al een dikke aanrader, wat mij betreft een heerlijke feelgood om op je tbr lijst te zetten!
⭐️⭐️⭐️⭐️