Wat een toffe nieuwe serie!
Toen ik dit boek in de brochure van @aprilbooks.nl zag, was ik gelijk verkocht! Een hele mysterieuze cover, blauw (prachtig!) en de flaptekst zorgden ervoor dat ik deze echt heel graag wilde lezen. Dat ik hem ook nog mocht ontvangen, was natuurlijk helemaal tof! Indigo Ridge is het eerste boek uit de serie The Edens. Deze boeken gaan allemaal vertaald worden door April books.
Winslow Covington is de nieuwe politiechef van Quincy, Montana. Dit is de woonplaats van haar opa, die daar ook burgemeester is. Vroeger kwam ze er veel, dus ze kent de plaats al, maar de mensen nog niet. Het is dus de bedoeling dat ze deze gaat leren kennen en dan vooral de Edens, om te bewijzen dat ze de functie heeft gekregen om haar kwaliteiten en niet als gunst.
Maar als ze dan op haar eerste avond in bed beland met Griffin Eden, lijkt dit de grootste vergissing die ze heeft kunnen maken. Hij was juist degene waarbij ze in een goed blaadje moest komen.
Maar als er dan een dode vrouw op de ranch wordt aangetroffen, bijt Winslow zich erin vast om aan te tonen dat het echt geen zelfmoord was. Alle bewoners van het stadje zijn hiervan overtuigd, maar ook Griffin wordt aan het twijfelen gebracht.
Wat een goed verhaal is dit! Heel anders dan dat ik normaal lees (romance, triller of feelgood), maar deze heeft gewoon alles! Enemies-to-lovers, romance, een stukje spanning/thriller (want er wordt immers een dode gevonden), feelgood, small town romance, cowboy. Gewoon alles!
Ik zat er helemaal in en las het boek in twee dagen uit! Ik had te doen met Winslow, die helemaal nieuw in een plaatsje terecht komt, alleen haar opa daar kent en een lul van een ex heeft. Was ontroerd door Griffin, zijn liefde voor zijn familie gaat zo ver, prachtig! En ergerde me tegelijkertijd ook aan de vooroordelen over de buitenstaanders die iedereen had. Wat ik wel echt heel leuk vond, was dat er zoveel Edens zijn en deze ook constant terugkomen. Wat natuurlijk weer voer is voor de volgende delen!
Ik heb weer een begin gemaakt met een hele toffe nieuwe serie, waarvan ik de volgende delen zeker ga lezen! Lijkt het jou ook wel wat?