Heerlijke enemies-to-lovers slow-burn romance!

Lisanne 12 augustus 2025
Een tijdje terug kreeg ik dit heerlijke boek van @zomerkeuning opgestuurd. Mijn allereerste vooruitleesexemplaar ooit! Super tof! Toen ik de flaptekst las wist ik dat ik deze heel graag wilde lezen!

'Mensen zeggen dat haat en liefde dichtbij elkaar liggen. En weet je? Ze hebben gelijk.'

Rosie wil graag haar diploma voor creatief schrijven halen, ze wil graag de beste romance schrijfster worden. Dit is alleen best lastig als je het geld niet hebt om een volledige opleiding in 1x te kunnen volgen. Ze komt bij Aiden in de klas, die ze niet kan uitstaan en hij haar niet. Hij vind romance schrijvers geen echte schrijvers en schrijft zelf literaire fictie. Constant liggen ze met elkaar over hoop. Maar dan moeten Aiden en Rosie samen een boek schrijven, zou dit ervoor kunnen zorgen dat ze eindelijk de strijdbijl kunnen begraven?

Wat een heerlijk verhaal was dit weer! Een boek dat gaat over het schrijven van boeken, is altijd helemaal leuk! Dit verhaal is natuurlijk de ultieme slow-burn romance, waarin enemies-to-lovers de trope is die centraal staat. Heerlijk! Een orgineel verhaal vol haat en liefde, vol liefde voor boeken en voor familie en vrienden.

Soms vond ik het verhaal wat traag, dan gebeurde er niet heel veel en dan maakte het verhaal ineens een grote sprong in de tijd waarin veel was gebeurd waar ik nog wel meer over had willen weten. Verder was dat niet megastorend, want het werd ruimschoots goedgemaakt! Het verhaal is goed gedetailleerd geschreven, waardoor je snel helemaal in het verhaal zit.

Dit verhaal speelt zich over één heel collegejaar af, dus alle seizoenen komen erin voor. Dit boek kan je dus prima het hele jaar door lezen! Ik las hem vrij vlot uit, ondanks dat het vakantie is en het lezen dan niet zo snel gaat hier!

Meer recensies van Lisanne