Een feelgood voor elk moment.
Charlie komt na 10 jaar terug in Bonn nadat ze deze door een relatiebreuk heeft verlaten. Ze heeft de hoedenwinkel en appartement van haar tante Gerda geërfd. Ze is vastbesloten om zich op de toekomst te richten. Ze krijgt al snel hulp van een aantal lokale bewoners. Maar als de reden van haar vertrek weer opduikt merkt ze algauw dat haar gevoelens voor hem nooit helemaal verdwenen zijn. Door de hoeveelheid werk en opdrachten die ze krijgt staat al snel haar leven op zijn kop. Kan ze ondanks alles toch weer gelukkig worden?
Een heerlijk verhaal vol creativiteit, vriendschap en liefde. Het plaatsje Bonn, waar Anne Labus in de buurt woont, wordt geweldig omschreven. Ook al het lekkere eten dat wordt genuttigd in dit boek wordt zo omschreven dat ik er zin in krijg. Je volgt Charlie in haar proces in de hoedenwinkel maar ook met haar vrienden Edith en Sarah. En haar keuzes in de liefde, wat niet altijd helemaal goed loopt. Een feelgood voor elk moment.