Welk team ben jij?

Hoofdzakelijk heb ik echt heel erg genoten van het verhaal, de personages, de gebeurtenissen, de ontdekkingen en de diepgang.
Maar vooral in de eerste paar hoofdstukken vind ik de grapjes af en toe te veel, en ook niet allemaal meer even leuk omdat het zoveel achter elkaar is.

Hfst 4 daarentegen is écht geweldig met Mindel mijn hemel ik ging stuk, steeds die gevatte opmerkingen over en weer heerlijk. Sowieso vind ik Mindel echt fantastisch

De drugs verheerlijking en normalisering vind ik dan weer een echte no go! Had niet gehoeven en had geen meerwaarde. Maar das mijn mening.

Ik vind het super hoe Lisette het stukje queer onder de aandacht brengt in dit boek. Het begint al in het begin van het verhaal met subtiele zinnen waardoor je als lezer denkt hè oh gaat het misschien die kant op?
Ik vind het echt een mooi, goed en vooral gedurfd verhaal.
Niet iedereen zal dit misschien waarderen.

De plotwendingen die er in zitten lopen mooi en natuurlijk over in het verhaal. En geven het verhaal meer een realgood gevoel. Hierdoor leest het boek makkelijk weg en zitten er dingen in die je bij jezelf kunt herkennen.

Meer recensies van Lobke_Loves_reading