Vreemd verhaal

Lobke_Loves_reading 17 november 2025
Ik dacht ik wil echt eerst nog even een thriller lezen voordat ik me in de kerst verhalen onderdompel.

Maar helaas viel het nieuwste boek van de Crime Compagnie me erg tegen.

Op verschillende vlakken is het verhaal het net niet zeg maar.
Zo zitten er naar mijn mening wel iets te veel gezegdes/spreekwoorden in verwerkt. En hier en daar worden er woorden gebruikt dat je denkt oke je had ook een algemeen woord kunnen gebruiken dat was toegankelijker geweest.
Maar ook gebeurtenissen waarbij je een vraagteken zet dat ik denk oke dat is wel erg overdreven of toevallig allemaal. Of informatie die totaal niet interessant was.

En het einde zo raar en ongeloofwaardig.

Het enige positieve vond ik dat het boek me verder wel bezig hield/vast hield. Ik wilde wel verder blijven lezen om te weten hoe het nu precies zat. Maar de spanning verder miste en ook kreeg ik niet echt een gevoel met de personages.

Meer recensies van Lobke_Loves_reading

Tegenpolen trekken elkaar aan in deze heerlijke roadtrip-roman boordevol humor en romantiek. Nu te vinden in jouw favoriete boekhandel.