Leuk en humoristisch
Wat ik zo mooi vind is dat er van die subtiele zinnen in zitten over normen en waarden.
Zoals bijvoorbeeld dat ze personeel niet in de weg wil staan en hun wil belemmeren in hun werk of dat je je team ook mag waarderen en dit mag uiten als ze hun werk goed doen.
Ik hou daar wel van, van die kleine prikjes om je even wakker te schudden.
Eden aan zee is een zacht en rustig kabbelend verhaal over Isa en Alex.
Het laat hun beide worstelingen in het leven zien en hoe daar mee om te gaan.
Het verhaal begint meteen al met een gebeurtenis waardoor je snel verder wilt lezen en Isa in je hart sluit.
Sowieso het hele dorp is echt zo'n lief zorgzaam dorp waar iedereen voor elkaar klaar staat en komt helpen als dat nodig is.
Door de schrijfstijl van Karin zag ik het heerlijke huis aan de duinen ook al voor me en het eetcafé de Gulle Baardman die naam ook
Je waant je echt even heerlijk aan zee tijdens het lezen.
De tropes in dit boek zijn, small town romance, enemies to lovers, slow burn.
Ik hou daar wel van, van die kleine prikjes om je even wakker te schudden.
Eden aan zee is een zacht en rustig kabbelend verhaal over Isa en Alex.
Het laat hun beide worstelingen in het leven zien en hoe daar mee om te gaan.
Je waant je echt even heerlijk aan zee tijdens het lezen.
De tropes in dit boek zijn, small town romance, enemies to lovers, slow burn.