Wauwwwww

Wow!! Deze zag ik even niet aankomen gelukkig vermeld Nicole netjes aan het begin van het boek dat dit verhaal nog heftiger is dan het vorige.
Daar waar ik had verwacht dat het verder zou gaan waar deel1 eindigde was dit niet helemaal zo en beland je midden in de nachtmerrie van Ysabel.

Maar ook in dit verhaal voel je zo ontzettend goed alle emoties van zowel Ysabel als van Vince.
Wat ik ontzettend goed vind aan dit vervolg is dat ook Ronald, Jason en Noëlla aan het woord komen dat geeft het verhaal nog veel meer diepgang en zo wordt je nog dieper in het verhaal gezogen.

Door de schrijfstijl van Nicole kun je je volledig in de personages verplaatsen en leef je op volle kracht met ze mee.
Mijn hartslag is meerdere malen tijdens het lezen omhoog geschoten van de spanning die ik voelde.

En wederom heeft Nicole er een waanzinnig goed passende playlist aan toe weten te voegen dit geeft de lees ervaring écht een extra dimensie.

Meer recensies van Lobke- BooktalkWithCatsAndCoffee