Snelle voor tussendoor

Wauwwwww dit verhaal had ik in twee dagen uit
Vooral gelezen maar tijdens schoonmaak geluisterd omdat ik wilde weten hoe het verder ging.

Het is geen mega spannend verhaal maar het houd je wel in zijn greep. Door de relatief korte hoofdstukken lees je snel steeds nog even verder.
Al vrij snel had ik diverse verdachten in mijn hoofd behalve de daadwerkelijke dader

Het verhaal wordt wisselend verteld vanuit het heden door Tricia en het verleden door Adrienne en in je hoofd ontstaan al snel verschillende theorieën over wat weer gebeurd kan zijn.

Kortom een heerlijke psychologische thriller

Meer recensies van Lobke_Loves_reading