Dit is een echte must read

OMG dit einde hoe dan? Wat ben ik blij dat ik meteen door kan lezen in deel twee! Je zult dit boek maar in 2024 al gelezen hebben en moeten WACHTEN totdat je verder kon gaan lezen

Poeh, ik moet gewoon even bijkomen van dit intense maar werkelijk fantastische verhaal!

Ik ben diep onder de indruk van dit verhaal, zo rauw, zwart, intens, maar ook zo vol liefde.
Mijn hemel ik voelde letterlijk elke emotie van de bladzijden afspatten.
En dan vooral in de combinatie met de onwijs goede playlist.
Kanonne wat heb ik genoten!

Ik heb echt zoveel bewondering voor Nicole, het lef om zo'n heftig verhaal te bedenken wat zo ontzettend hard is en zo binnen komt

Meteen vanaf de eerste blz werd ik in het verhaal gezogen en ik kon het niet meer los laten. Ik leefde compleet mee met Noëlla maar vooral ook met Jason. Oh wat hoopte ik stiekem toch op een romantisch goed einde maar what was I thinking!!

Dit was mijn eerste Dark Romance en ik vraag me werkelijk af of er überhaupt nog een ander boek is dat zo goed is als deze?

Meer recensies van Lobke- BooktalkWithCatsAndCoffee