Mooi open en eerlijk verhaal

Lobke- BooktalkWithCatsAndCoffee Lobke- BooktalkWithCatsAndCoffee
2 mrt 2021

Achterflap
De inspirerende biografie van Memphis Depay. Over een jeugd vol agressie en angst, zijn doorbraak bij PSV, zijn revival in Lyon en bij Oranje, de commotie over zijn uiterlijk, en zijn relatie met God.

Iedereen heeft een mening over Memphis Depay. Slechts weinigen kennen zijn heftige levensverhaal. Het was tijd dat verhaal uit zijn eigen mond op te tekenen. Over een jeugd vol agressie en angst, met de bal als reddingsboei. Over een onstuimige zwerftocht langs scholen en gastgezinnen en voetbalclubs. Zijn doorbraak bij PSV, het fiasco in Manchester, zijn revival in Lyon en bij Oranje, de voortdurende commotie over zijn uiterlijk en image, de muzikale ambities, zijn kleine kringetje vertrouwelingen en zijn relatie met God: het komt allemaal aan bod in deze kwetsbare en tegelijkertijd krachtige en inspirerende biografie.

Mijn mening
Al bij het voorwoord was ik gegrepen en bij hfst 1 voelde ik het helemaal binnenkomen met kippenvel en al.

Ik houd er van als mensen eerlijk naar zichzelf kunnen én durven kijken en Memphis doet dat zo mooi en zo open!

Ondanks dat ik niks met voetbal heb, heb ik genoten van dit mooie en openhartige boek waarin hij zo puur en eerlijk verteld. Zo mooi te lezen wat hij voor de dove en blinde kinderen in Ghana wil doen en hoe zijn relatie met God is.

Ik kan iedereen dit boek aanraden om te gaan lezen!

Meer recensies van Lobke- BooktalkWithCatsAndCoffee