All in!

Loraines books 26 februari 2026
Ook het derde deel in de geweldige ‘The Naturals’ serie stelt niet teleur!

Na een reeks gruwelijke moorden worden Cassie en de andere Naturals weer ingeschakeld. Maar zelfs dit getalenteerde FBI-team staat voor een groot raadsel, want in tegenstelling tot de meeste seriemoordenaars gaat deze steeds op een andere manier te werk. Hoewel de moorden in het openbaar zijn gepleegd, staat de dader op geen enkel camerabeeld. Hoe dichter de Naturals bij de waarheid komen, hoe gevaarlijker het wordt…

Jennifer Lynn Barnes heeft een fantastische schrijfstijl. Zonder dat je het in de gaten hebt heb je het boek uit. Elk hoofdstuk is interessant en helpt je om het mysterie verder te ontrafelen. Wat een grote kracht is van de schrijfstijl van Jennifer Lynn Barnes is dat je met elk hoofdstuk ook de personages beter leert kennen.

Cassie, Sloane, Lia, Michael en Dean kennen we natuurlijk al vanuit de eerdere twee delen, maar toch leer je telkens iets nieuws over ze. Dit derde deel, maar ook de andere delen, zijn geen moment saai. Je zit op het puntje van je stoel en wilt samen met de personages de zaak waar ze aan werken oplossen.

Omdat er onderlinge verbanden zijn is het wel raadzaam om eerst de voorgaande delen in de serie te lezen. Dan kun je de verhaallijn in dit derde deel net wat beter plaatsen. Daarbij is het ook absoluut geen straf, want de eerdere twee delen zijn ook geweldig.

Langzaam zie je ook de onderlinge verbindingen met de eerdere delen en ga je speculeren over de kant die het verhaal opgaat. Toch zie je de wendingen die het verhaal neemt niet aankomen. Tel daarbij op de sfeer van het flitsende Las Vegas en je hebt een boek dat je niet aan de kant kunt leggen.

Jennifer Lynn Barnes laat je weer vol verbazing achter. Je gaat al speculeren over het volgende deel in de serie. Ik kan niet wachten tot het volgende deel uitkomt. ‘The Naturals’ serie is een absolute aanrader voor de young adult lezers die houden van spanning en mysterie.

‘All in’ krijgt van mij ****!

Bedankt voor het recensie-exemplaar Blossombooks.

NB: dit boek heb ik ontvangen in ruil voor mijn eerlijke mening.

Meer recensies van Loraines books