Liefs uit Londen!

Loraines books 26 november 2023
Mijn eerste Iris Visser, maar zeker niet mijn laatste!

Al het geloof dat Hannah heeft in de liefde verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze tijdens oud en nieuw haar vriend met een ander meisje betrapt. En tot overmaat van ramp wordt ze ook nog eens gedwongen om haar verschrikkelijke baas, de jonge directeur van een groot warenhuis, twee weken lang te assisteren tijdens een zakenreis naar Londen. Eenmaal aangekomen in Londen probeert Hannah elk teken dat de stad zich opmaakt voor de meest romantische dag van het jaar uit alle macht te negeren. Het feit dat haar baas een hoogst verwarrende menselijke kant blijkt te hebben én dat de vrouw van het marketingbureau haar wel heel bekend voorkomt, zorgen immers al voor genoeg kopzorgen.

Iris Visser heeft een hele fijne schrijfstijl. Ze weet voldoende diepgang te creëren en de sfeer van het verhaal op je over te brengen. Daarnaast beschikt het boek over een flinke dosis humor. Door de humor blijft het boek luchtig en zorgt het voor een glimlach op je gezicht.

Hannah en Tijn zijn leuke personages met ieder hun eigen ideeën en opvattingen. Je voelt al meteen een spanning tussen ze. Hun dialogen zijn dan ook heel interessant en laten de chemie tussen beiden goed naar voren komen. De romantiek ontbreekt ook zeker niet. Deze speelt een subtiele rode lijn door het verhaal heen. Je ziet de liefde groeien.

Het verhaal is niet alleen luchtig, maar heeft een belangrijke onderliggende boodschap. Dit geeft het verhaal een mooie afwisseling.

Iris Visser weet het verhaal vloeiend te laten verlopen, waardoor je het boek zo uit hebt. Je voelt je betrokken bij de personages en wil weten hoe hun verhaal gaat aflopen. Je wordt zeker niet teleurgesteld, tot het laatste moment laat het verhaal je niet los.

Nu zag ik dat er nog meer delen in de ‘Liefs uit’ serie zijn. Die ga ik ook zeker lezen. Ik heb er weer een nieuwe favoriete auteur bij!

Van mij krijgt ‘Liefs uit Londen’ ****,5!

Meer recensies van Loraines books