Vlot geschreven korte verhalen met diepgang
De verhalen die in deze bundel staan zijn lekker divers. Niet alleen qua onderwerp, maar ook qua vertelperspectief en gender van het hoofdpersonage. Sommige verhalen staan in de eerste persoon enkelvoud, andere in de derde persoon enkelvoud en de ene keer is het hoofdpersonage een man, dan weer een vrouw.
Er zitten ontroerende verhalen tussen - zoals het verhaal 'Jody' (over de band tussen een onderwijzeres en een leerling) en het verhaal 'Een bruid voor Sander' (over een wat simpele man die gaat voor zijn geluk en in Peru op zoek gaat naar een vrouw). Ook zitten er dramatische verhalen tussen en zelfs licht erotische.
Je kunt je gemakkelijk in de personages inleven en de situaties waarin zij terechtkomen zouden zomaar iedereen kunnen overkomen.
Het voordeel van een bundel met korte verhalen is dat je het boek na een of twee verhalen voor een tijdje weg kunt leggen, maar ik vond de verhalen zo leuk dat ik het boek in drie dagen uit had!