Uniek maar mist diepgang
Ik weet niet goed wat ik erover moet denken. Langs de ene kant was dit wel een unieke ervaring, maar langs de andere kant heb ik het gevoel dat Thomas Olde Heuvelt misschien beter is in het schrijven van (heel) lange verhalen. Ik miste de diepgang die ik in de drie andere boeken die ik van hem tot nu toe gelezen heb wel terugvond.
Een ander minpunt, wat ik in zo goed als elke andere review ook al gelezen heb, is dat de geluiden echt te hard waren. Ik begrijp dat het misschien deel van de ervaring is om je te overprikkelen om je te laten ervaren wat Muze ervaart, maar het was voor mij te storend. Daarbij komt ook dat de stem van de 'verteller' zo zacht is dat je het geluid wel luider moet zetten.