Ingepakt door jou

Manon 25 januari 2023
Ingepakt door jou is geschreven door Talia Hibbert en is een echt romantisch kerstverhaal met af en toe heerlijke over de top situaties. Ik hou er van! Je kent @taliahibbert misschien van de serie over de zussen van Brown.

William Reid is een van de knapste acteurs van de wereld en stiekem is hij al erg lang verliefd op Abbie, de tweelingzus van zijn beste vriend. Deze kerst moet het er dan toch van komen. Hij wil alles uit de kast halen om Abbie van zijn gevoelens te vertellen en haar voor hem te winnen. Wanneer ze bij oma ingesneeuwd raken lijkt dat een goed moment! Maar wat vindt Abbie daarvan?

De schrijfstijl van Talia Hibbert is misschien een beetje wennen en ik moest mijn hoofd er goed bij houden om alles te kunnen volgen, maar ik volop genoten. De afwisseling in perspectieven maakte het verhaal interessant en leuk. De sterke personages die steeds meer van zich zelf bloot geven zijn goed beschreven en hun emotie/spanning was af en toe goed voelbaar. Af en toe leek het verhaal wat langdradig te worden, maar dan werd ik toch weer verrast met een nieuwe wending. Hoewel ik het einde wel voelde aankomen vind ik het verhaal nu heerlijk afgesloten en heb ik genoten van Ingepakt door jou!

William en Abbie zijn leuke personages, dus wie weet komt er nog eens een vervolg. Ik ben benieuwd wat Talia Hibbert daarvan zou maken!

Meer recensies van Manon