Pranks en pure pret!
Mocht je nog op zoek zijn naar iets leuks? Dan kun je stoppen met zoeken, dit cadeau is perfect!
‘Pranks en pure pret! Klein genoeg voor in je schoen, maar groot in lol en doen!’
Professor Prank is terug en hoe? 81 geniale grappen voor in de kontzak van je lolbroek. Hilarische pranks en geweldige weetje in een pocket editie, en let op! Niet voor ouders!!
We weten natuurlijk allang dat Jozua Douglas enorm veel humor heeft, en nu hij Professor Prank nogmaals in het leven heeft geroepen om de meest leuke grappen te verzamelen is het raak! Uiteraard beginnen we met de Drie Grote Geingeboden waarin je wordt opgeroepen altijd goed na te denken over je grap, doe je er niemand pijn mee, en maak niets kapot.
Van drollen van peperkoek, tot vaseline op de wc-bril. Van een levensecht water bed tot ingevroren sleutel, echt, je kind wil hier alles van weten! Ook leren we vanalles over geniale geinbazen zoals Joe Venuti, een Amerikaanse Jazz violist. De meest leuke weetjes komen voorbij dus als je kind gek is op grapjes, geintjes en pranks dan is dit kleine boekje een grote aanrader!
Jozua Douglas weet met dit geinige boekje alle lezers weer aan het lachen te maken en dat is weer top! Ik kijk alweer uit een nieuw boek van Jozua, wij krijgen er geen genoeg van!