Heel veel likes en liefde voor dit verhaal!
va wordt steeds groter als influencer en geniet van alle aandacht. Haar leven met Tobias is perfect en hun online wereld wordt door velen gevolgd. Precies wat Eva wil, maar het kan altijd meer. Een bruiloft zou perfect zijn om nog meer aandacht te krijgen. Tijdens het plannen van die grootse perfecte bruiloft komt ze in contact met Anna, een trouwambtenaar die altijd vol liefde klaar staat om de ceremonie tot iets onvergetelijks te maken, maar zelf nog niet warm loopt voor een bruiloft met haar Jur. Terwijl Anna de druk voelt om het perfecte huwelijk neer te zetten is de vraag of het perfecte plaatje van Eva en Tobias wel zo perfect? En wat wil Anna eigenlijk in haar leven?
Likes voor de liefde is echt een heerlijke roman. Een verhaal vol liefde voor mens en dier, een verhaal dat ontroerd en hartverwarmend is en je tegelijkertijd laat zien dat je voordat je van een ander kunt houden, eerst van jezelf moet houden.
De schrijfstijl van Gaby weet je mee te nemen in een actueel verhaal wat in het begin luchtig voelt. De personages voelen meteen vertrouwd en al snel had ik echt een hekel aan Eva, hoe kan ze zo blind zijn(sorry)? Maar toch voelde ik mee met alle personages en al snel krijgt het verhaal een diepere laag. De liefde voor Omi, de honden en de aversie tegen quinoa en bijen zijn allemaal voelbaar en dat weet Gaby perfect over te brengen.
Het zorgde ervoor dat ik van Anna, Tobias en ook van Eva ging houden. Deze echte personages brengen een heerlijke levendige feelgood waarvan ik alleen maar heb genoten. Omdat Gaby zelf ook trouwambtenaar is brengt ze dat werk tot leven in dit verhaal en dat heeft ze zo mooi gedaan. Wat mij betreft krijgt Likes voor de liefde enorm veel likes, en niet alleen om de aandacht, maar juist om de liefde voor dit verhaal!