Een heerlijk toetje om je vingers bij af te likken!
Ik ben eigenlijk helemaal niet zo van de desserts, maar dit toetje is om je vingers bij af te likken! Salsa als toetje is een verrukkelijke afsluiter in de Bosrestaurant serie van Marieke Douwes Fransz . Deze driedelige serie is smullen voor alle lezers die van heerlijke feelgood houden. Dus is dat jouw ding? Schuif dan snel aan!
Vicky zoekt een uitvlucht in het Bosrestaurant wanneer ze twijfelt over haar toekomst als eventplanner. Haar goedlopende bedrijf maakt haar niet meer altijd even blij en ze wil even tot rust komen om te ontdekken waar ze wel warm voor loopt. En hoewel ze dat stiekem wel weet als ze diep in haar hart kijkt zorgt Javi ervoor dat ze deze droom ook aan zichzelf durft toe te geven. Javi is een vaste gast van het bosrestaurant en werkt graag vanuit daar. Vicky en Javi hebben meteen een klik en dat zorgt voor een heerlijk toetje!
Wederom weet Marieke meteen de sfeer van het bosrestaurant zo sterkt neer te zetten. Met Marlou als beste vriendin van Vicky voelt het als een veilige, warme plek. Vicky is een zelfstandige dame en de match met Javi is meteen voelbaar. Ze houdt van lezen deze juffie Dark Romance en beide zijn ze direct en draaien niet om de hete brei heen, daar hou ik van!
De mooie boodschap in dit boek, dat je mag luisteren naar je hart en mag doen waar je blij van wordt is sterk aanwezig. Gelukkig krijgt Vicky alleen maar support van de mensen om haar heen.
‘Je deed het met je hart.’ ‘Dat leer je nergens, dat moet je ervaren.’
Ik vind het in een serie altijd leuk dat je weer mensen tegenkomt uit vorige delen, zo ook in Salsa als toetje. De lieve mensen uit het bosrestaurant heb je inmiddels zo goed leren kennen dat je zelfs na dit derde deel nog geen afscheid wil nemen.
De romantiek straalt van de bladzijden maar ook andere onderwerpen komen aan bod. Salsa als toetje is een echte feelgood waarvan je alleen maar kunt genieten.
Overigens is de hele serie zo, van voorgerecht, naar hoofdgerecht tot toetje!
Dit is een toetje in alle betekenissen van het woord, dankjewel Marieke voor deze heerlijke serie!
‘Je deed het met je hart.’ ‘Dat leer je nergens, dat moet je ervaren.’
Overigens is de hele serie zo, van voorgerecht, naar hoofdgerecht tot toetje!