Weer een lekkere McFadden!!
In dit nieuwe, en zo mooie boek, van Freida McFadden is Debbie Mullen een grote hulp voor haar lezers. In haar columns helpt ze hen met de meest uiteenlopende vragen. Totdat ze zelf niet meer zo goed weet wat nou echt goede adviezen zijn, en wanneer haar eigen leven ook een rommeltje begint te worden is het tijd voor een andere aanpak.
Ook dit nieuwste boek van McFadden heeft me weer verrast. Een psychologische thriller, precies waar ik van houd. Zo’n boek waarvan je je steeds afvraagt; Welke kant gaat dit op? En o, kan het ook nog die kant op?
Door de manier waarop dit boek is opgebouwd blijf je als lezer steeds met vragen zitten. De personages komen zo aan bod dat je steeds niet alles van ze weet, waardoor ik steeds achterdochtig bleef. En dat die ‘Lieve Debbie’ misschien niet zo lief is, dat heb je al snel door, maar wat is er toch allemaal met die anderen aan de hand?
Door de mailtjes van lezers en de antwoorden die in de concepten zijn blijven hangen had ik wel een vermoeden welke kant dit uit zou gaan, maar het zou McFadden niet zijn als dat met enkele plottwists zou komen. Elke keer vraag ik me af hoe deze auteur het toch kan bedenken en zo sluitend kan maken aan het eind. Ieder verhaal klopt tot in de details, zo knap geschreven. En ook deze keer kwam ze verrassend uit de hoek. Met lekker veel drama lees je een verhaal over een wanhopige vrouw die alles op alles zet om haar leven op orde te houden. Maar controle is niet altijd wat je dan nodig hebt…..
Lieve Debbie las weer heerlijk vlot en binnen no time had ik het verhaal uit. En al is Lieve Debbie naar mijn mening een ‘andere soort McFadden’ ik heb er wederom van genoten. Met humor en mysterie is dit een thriller waarmee je je weer prima vermaakt!
O, en had ik al gezegd hoe tof deze editie eruitziet? Hier ben je toch meteen verliefd op? Zo mooi!