Merry ever after

Manon 31 december 2025
In Merry ever after vieren we kerst in Texas, waar het niet eens koud is op 22 december. Evie is een alleenstaande moeder en werkt in een tweedehands kledingzaak. Ook ontwerpt ze graag zelf kleding en mag die hier ook te koop aanbieden. Samen met haar zoontje maakt ze een nieuwe start. Wanneer er een boer haar winkel binnenloopt is er meteen spanning voelbaar. Luke is een man die weet wat hij wil en het is wel duidelijk dat hij Evie wil. Alleen is Evie meer op zoek naar iets vrijblijvends…..

In dit korte verhaal worden er geen doekjes omgewonden. We vallen met de deur in huis wanneer we samen met deze reusachtige boer de winkel van Evie binnenstappen. Vanaf dat moment staat de aantrekkingskracht op scherp en voel je de stoom bijna van de pagina’s af spatten.

Doordat het een kort verhaal is ga je niet echt de diepte in en toch leer je vooral Evie wat kennen. Maar dat dit verhaal draait om lust, begeerte en een diep verlangen dat is wel voelbaar. De spicy scénes liegen er niet om en dat Evie en Luke voor elkaar gemaakt zijn was voor mij snel duidelijk.

De schrijfstijl van Tessa Bailey is vlot en met scherpte en humor. De spreekwoordelijke slaapkamerdeur staat wagenwijd open en de manier waarop Luke als ‘groot’ wordt neergezet is zeer aanwezig.

Merry ever after zorgt ervoor dat jij het niet koud krijgt deze maanden! De andere verhalen van Ali Hazelwood, Olivia Dade, Alexandria Bellefleur en Alexis Daria lezen ook lekker vlot en hebben hetzelfde spicy maar ook romantische sfeertje, ieder op hun eigen manier.

Meer recensies van Manon