Advertentie

Bo en Zac zijn een influencerkoppel dat de wereld rondreist op zoek naar avontuur en mooie, unieke plekjes om te delen met hun miljoenen online volgers. De kerstperiode besluiten ze door te brengen in Noorwegen waar ze verblijven in een knus huisje met een adembenemend zicht. Ze maken er kennis met Signy, een oudere dame die hen het huisje verhuurt, en Anders haar ietwat gesloten kleinzoon en hun gids tijdens hun verblijf daar.
De besneeuwde bergen, prachtige fjorden, bevroren watervallen en zelfs het Noorderlicht laten onvergetelijke indrukken achter. Maar te midden van al die natuurpracht wordt Bo ook vooral geconfronteerd met zichzelf. Ze komt langzaam, en met de hulp van Signy, tot het inzicht dat haar ‘wanderlust’ , de behoefte om steeds op reis te zijn, eerder een vlucht is voor een gebeurtenis uit het verleden. Bo is echter niet de enige van het gezelschap die iets te verbergen heeft .
Karen Swan heeft een vlotte pen en beeldende schrijfstijl waardoor je helemaal opgaat in het verhaal en je de winterse koude bijna zelf kan voelen. Het verhaal is erg realistisch en eigentijds maar tegelijkertijd ook licht emotioneel geladen. Dit is voor mij de ideale combinatie voor een goede feel good roman.

Reacties op: Feel good in winterse sferen

118
Een Noorse winternacht - Karen Swan
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker