Soms snap je niet waarom……

Margavdvegt 21 juli 2023
Zoals in de boeken die ik van Nicci French heb gelezen, is er een opbouw van de spanning. Het boek is opgebouwd in 3 delen. Die de vooruitgang in de onderzoeken weergeeft
Het verhaal begint op 22 december 1990 met de verdwijning van Charlotte (Lotte) Salter. Ze komt niet op het feest ter ere van haar mans 50ste verjaardag. Hoewel haar man niet erg ongerust is, zijn haar kinderen dat des te meer. Als er na enkele dagen een lichaam in de rivier gevonden wordt, wordt het mysterie groter.
30jaar later vindt er weer een moord plaats, heeft deze te maken met het gebeuren van 1990? Er wordt een nieuwe inspecteur op de zaak gezet en die gaat dit onderzoeken.
Het is een boek dat boeit tot het verrassende eind. De spanning groeit naar mate je verder leest. En de nieuwsgierigheid groeit naar het hoe, wat en waarom van deze 3 sterfgevallen.

Meer recensies van Margavdvegt